Vuestore logo

Köpvillkor

Badrum Hemma reserverar sig för tryckfel, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Badrum Hemma förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.
Priser
Alla varor i Badrum Hemmas sortiment är angivna inklusive moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning. Frakt tillkommer på delar av sortimentet. Reapriserna gäller så långt lagret räcker.
Badrum Hemma äger rätt att ändra priser på hemsida utan föregående avisering. Vid lagd order erhåller beställaren er orderbekräftelse till sin mailadress. Vid uppenbara felaktigheter såsom förklaringsmisstag eller liknande, avseende det pris eller den produktinformation som anges i orderbekräftelsen eller fakturan, äger Badrum Hemma rätt att korrigera sådant pris eller sådan information varpå ny orderbekräftelse skickas ut. Kund äger rätt att avbeställa sin order utan kostnad om korrigeringarna ej accepteras.
Betalning
Det finns flera betalningsalternativ att välja mellan, bland annat Kortbetalning, Faktura 14 dagar och delbetalning. Se mer om våra betalningsalternativ under rubriken ”Betalningsalternativ”.
Personuppgifter
När du handlar på badrumhemma.se eller när du blir medlem i vår kundklubb uppger du information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer, och i samband med din beställning eller inträde som medlem godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Uppgifterna används för identifikation, administration och för kommunikation med dig som medlem eller användare av badrumhemma.se, som exempelvis kundanpassade erbjudanden. Uppgifterna används också för kundanalyser och statistik. Personuppgifter kan registreras som kundnummer av Badrum Hemma. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av badrumhemma.se. Undantaget är att ditt personnummer används av tredjepart (Klarna AB) för att göra kreditkontroll vid Faktura eller Delbetalning som betalningsalternativ.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då vår kundtjänst på support@badrumhemma.se. Som personuppgiftsansvarig står Badrumsgrossisten i Sverige AB, organisationsnummer 559006-0173.